Events

BRYLLUP

Et bryllup er en af livets store begivenheder. De fleste piger drømmer om deres bryllup allerede som små piger. Et bryllup er en af de mest vigtige dage i ens liv, som skal være uforglemmelig. Vi kan tilbyde jer de bedste forudsætninger for, at jeres drøm bliver en succes.

FORLOVELSE

Benyt vores smukke salon, nyd vores gode mad, benyt dig af vores ekspertise og tjenere og få en uforglemmelig dag.

KONFERENCE

Skal du holde konference i Odense? Golden Palace er den perfekte ramme omkring enhver konference - stor som lille. Salonen med spændende arkitektur og køkken samt vores serviceniveau og fleksibilitet er med til at give konferencedeltagerne en professionel og imødekommende konferencedag.

KONCERT

Golden Palace er et stort lokale, og egner sig godt til store koncerter med flot middagsopdækning og evt. scene og dansegulv.

FIRMAFEST

Vi arrangerer klassiske firmafester, temafester og mindre afdelingsfester. Kontakt os for en aftale, hvor I kan se lokalet og høre nærmere om detaljer. Hvis I kan lide god mad, flotte lokaler og foretrækker at aftalerne overholdes, booker I formentligt hos os.

UDSTILLINGER OG MESSER

Det er et rigtig godt udgangspunkt for et vellykket arrangement! Vi har stor erfaring med både private og firmarelaterede arrangementer, så vi kan hjælpe dig uanset anledning.

Tjenere

Serveringspersonale

Når I lejer vores selskabslokale, benyttes vores egen serveringspersonale. Det er vores garanti for at bestik og glas er vasket ordentligt og at alt ser nydeligt ud under hele arrangementet. Desuden forløber festen bedre med et professionelt personale der kender huset.

Samarbejdepartner

MUSIK / FOTOGRAF

Vi har mange samarbejdepartner som musikere og kunstnere over hele landet – og kan derfor også være dem behjælpelig med valg af musik til jeres kommende arrangement.

Specielle ønsker til menuen

Menu

Vi er meget fleksible og vil yde vort bedste, for at Deres fest skal blive en uforglemmelig oplevelse. Vores menuer er sammensat med stor variation og altid med vægten lagt på veltillavet mad fremstillet af årstidens friske råvarer.

Vi rådgiver selvfølgelig gerne vores gæster, når menuen skal sammensættes. Er der specielle ønsker til menuen, klarer vi gerne dette. Menuen bliver sammensat, så den passer lige til gæstens smag.

Limousine

TRANSPORT

Vi tilbyder nu også limousine service via vores samarbejdspartner.

Golden Palace

Vore selskabfaciliteter spænder bredt fra mindre arrangementer til store fester, evt. med underholdning og musik.

Har De fest i tankerne – så ring eller kig ind og lad os få en uforpligtende snak om Deres arrangement.

Vi er meget fleksible og vil yde vort bedste, for at Deres fest skal blive en uforglemmelig oplevelse. Vores menuer er sammensat med stor variation og altid med vægten lagt på veltillavet mad fremstillet af årstidens friske råvarer.

Livets store begivenheder.

Fantastiske begivenheder

Mødelokalerne ligger i det flotte og unikke Golden Palace, som ligger i hjertet af Odense og 10 minutters gang fra Banegården. Det ideelle sted at holde sit arrangement.
I ankommer til et lokale, der står klar efter jeres behov.