Golden Palace 

Er i på udkig efter et selskabslokale hvor der kan afholde messe eller udstilling?.

Det er et rigtig godt udgangspunkt for et vellykket arrangement! Vi har stor erfaring med både private og firma relaterede arrangementer, så vi kan hjælpe dig uanset anledning.

messe eller udstilling

 

Antallet af messer øges over hele verden, derfor er det vigtigt for udstillere og besøgende at få et hurtigt overblik og finde de rigtige messer for sig selv.

Messe eller Udstilling

Skal i præsenterer jeres nye produkt eller service som i tilbyder eller vil udstille noget bestemt for at tiltrække mere opmærksomhed, og gerne vil invitere potentielle kunder samlet et sted. Så er Golden Palace stedet, for vi sørger for at give en uforglemmelig dag for jer og jeres gæster, kontakt os for at høre nærmere omkring det.

 

Øg bevidstheden – udstilling ved branchehændelser er en god måde at hæve ens profiler på og skabe brand bevidsthed. Ud over at tage stilling til et arrangement er der normalt andre reklame- og sponsormuligheder.

 

Mød personligt

Møde ansigt til ansigt med potentielle kunder er en fantastisk måde at begynde at opbygge relationer på.

 

Netværk

Messer er en fantastisk måde at møde potentielle nye kunder, leverandører og lære mere om dine konkurrenter.

 

Start nyt produkt

Messer er et godt sted at introducere et nyt produkt eller en ny tjeneste. At kunne forklare dit tilbud personligt og besvare spørgsmål er ideelt, hvis dit produkt er innovativ.

 

Opbyg din database

møde med potentielle kunder på en udstilling hjælper dig med at begynde at opbygge dine marketinglister og generere kvalificerede salgs-potentialet.

 

Security Agency

Vi samarbejder med et vagt- og alarm selskab hvis det skulle være tale om at have vagter til rådighed.

 

Security Agency er et professionelt autoriseret vagt- og alarmselskab som er godkendt af Rigspolitiet der opererer i sikkerhedsbranchen og altid yder en service af højeste karat indenfor kompetence og faglig dygtig. Security Agency leverer alle slags private- samt erhvervsmæssige sikkerheds løsninger i hele Danmark. Kundetilfredsheden er altid øverste prioritet for Security Agency, derfor samarbejder vi med de bedste sikkerhedsfolk i Danmark.