Dine medarbejdere fortjener sikkert en fantastisk fest, efter hårdt arbejde i firmaet skal de vel belønnes med en ordentlig arrangement med fest til sidst. Den vigtigste del af planlægningsprocessen at vælge et sted. Du ønsker, at festen skal være en belønning for medarbejderne for et godt udført arbejde og for et års hårdt arbejde. Fejringen er ofte en del af en gave til medarbejderne for deres bidrag til virksomhedens succes.

firmafest

firmafest

Golden Palace tilbyder det bedste og mest spændende sted for din firmafest. Stedet er alt, når det kommer til at skabe en mindeværdig fest. Vores lokale kan rumme fester fra 50 til 1000 gæster, så

selv de største fester kan afholdes her. 

 

Vores festplanlægningsspecialister hjælper dig med at skabe det nøjagtige omgivelse, der imødekommer behovene til dit arrangement. Du kan inkludere enten en buffet eller en aftensmad sammen med en bar-service. 

 

Vi har et team af professionelle der er klar til at oprette din ønske. Vi forbereder bordene og stole, belysning og lyd og leverer alt hvad du har brug for, såsom et podium, scene eller dansegulv.

Vores lyd- og visuelle systemer er moderne, så du bliver ikke skuffet.

 

Vi hjælper dig med alle dele af planlægningsprocessen for at gøre din fest til en brølende succes. Vi hjælper dig med at skabe speciel belysning, hvis det er nødvendigt, og kan rumme et band til dit

arrangement. Vores catering tjenester er fremragende og tilbyder gæsterne lækker mad baseret på dine valg.

firmafest

firmafest

 

Security Agency

Vi samarbejder med et vagt- og alarm selskab hvis det skulle være tale om at have vagter til rådighed.

 

Security Agency er et professionelt autoriseret vagt- og alarmselskab som er godkendt af Rigspolitiet der opererer i sikkerhedsbranchen og altid yder en service af højeste karat indenfor kompetence og faglig dygtig. Security Agency leverer alle slags private- samt erhvervsmæssige sikkerheds løsninger i hele Danmark. Kundetilfredsheden er altid øverste prioritet for Security Agency, derfor samarbejder vi med de bedste sikkerhedsfolk i Danmark.