SEE OUR COLLECTION

HOW WE WORK

There are many variations of passages of lorem ipsum available.
icon-6

BRYLLUP

Et bryllup er en af livets store begivenheder. De fleste piger drømmer om deres bryllup allerede som små piger. Et bryllup er en af de mest vigtige dage i ens liv, som skal være uforglemmelig. Vi kan tilbyde jer de bedste forudsætninger for, at jeres drøm bliver en succes.

icon-3

KONFERENCE

Skal du holde konference i Odense? Golden Palace er den perfekte ramme omkring enhver konference – stor som lille. Salonen med spændende arkitektur og køkken samt vores serviceniveau og fleksibilitet er med til at give konferencedeltagerne en professionel og imødekommende konferencedag.

icon-2 (1)

FIRMAFEST

Vi arrangerer klassiske firmafester, temafester og mindre afdelingsfester. Kontakt os for en aftale, hvor I kan se lokalet og høre nærmere om detaljer. Hvis I kan lide god mad, flotte lokaler og foretrækker at aftalerne overholdes, booker I formentligt hos os.

icon-4

FORLOVELSE

Benyt vores smukke salon, nyd vores gode mad, benyt dig af vores ekspertise og tjenere og få en uforglemmelig dag.

icon-3

KONCERT

Golden Palace er et stort lokale, og egner sig godt til store koncerter med flot middagsopdækning og evt. scene og dansegulv.

icon-2 (1)

MESSE eller UDSTILLING

Det er et rigtig godt udgangspunkt for et vellykket arrangement! Vi har stor erfaring med både private og firmarelaterede arrangementer, så vi kan hjælpe dig uanset anledning.